This shows you the differences between two versions of the page.
recepten:Outdoor:Havermoutpap [2013/07/07 11:20] bas created |
recepten:Outdoor:Havermoutpap [2013/07/07 11:28] (current) bas |
||
---|---|---|---|
Line 23: | Line 23: | ||
* breng 0.5 liter water aan de kook | * breng 0.5 liter water aan de kook | ||
- | * Voeg zakje 1 toe en laat circa 1 minuut langzaam doorkoken | + | * Voeg zakje 1 toe en laat circa 1 minuut langzaam doorkoken |
* Roer om klontjes te voorkomen. | * Roer om klontjes te voorkomen. | ||
* Haal van het vuur en voeg zakje 2 toe | * Haal van het vuur en voeg zakje 2 toe | ||
* De pap stijft nog wat op als je hem even laat staan. | * De pap stijft nog wat op als je hem even laat staan. | ||
+ | |||
+ | |||
+ | ====== Energie ====== | ||
+ | |||
+ | |||
+ | circa 4500kJ per portie | ||