voor circa 8 personen ====== Ingredienten ====== ===== Deel 1 ===== 2 blikjes kokosmelk (2×400 ml) 1 pakje kokos creme (400 ml) 8 dl water 4 blokjes kippenbouillion 2 limoentjes in stukjes gesneden (probeer volgende keer 1 want soep is wat zuur of beter, gebruik alleen de zest en het sap) 2 stengels citroengras grof gesneden 4 citroenblaadjes (djoeroe poeroet) 2 duimpjes fijngesneden gember 3 eetlepels tom yum pasta 4 teentjes knoflook, geperst ===== Deel 2 ===== half bosje koriander, fijngesneden 500 gram (kastanje) champignons in plakjes (volgende keer 250 gram) 500 gram kipfilet in dunne reepjes 1 beker slagroom ===== Deel 3 ===== Taugé ====== Bereidingswijze ====== Breng de ingredienten (deel 1) aan de kook, en voeg ingredienten (deel 2 toe). laat 15 minuten koken op smaak maken met vissaus (zout) en eventueel suiker of meer kokos creme om het zuur te verminderen. serveren in een kom met een handje tauge